Індивідуальні залізобетонні конструкції

Зведений каркас збірних залізобетонних конструкцій (с. Саливонки)

Нещодавно відбулося будівництво цеху цукрового заводу ПАТ “Саливонкіський цукровий завод” в с. Саливонки (Київської області)

Для зведення цеху був обраний каркас збірних залізобетонних виробів.

 

Основною перевагою залізобетонних конструкцій є поєднання механічних властивостей бетону і металевих армуючих елементів.

  • Властивості бетону дозволяють залізобетонним виробам протистояти навантаженням, спрямованим на стиск.
  • Залізна арматура має здатність протистояти деформації на вигин.

Поєднання цих властивостей в залізобетонних виробах дозволяє надати готовим конструкціям підвищену міцність, надійність і зносостійкість.

 

 

Важливими перевагами залізобетонних конструкцій є швидкість та легкість їх монтування. Каркас будівлі збирається без використання зварювальних робіт. Для поєднання конструкцій використовуються сучасні з’єднувальні елементи з використанням  європейських технологій.

Для зведення каркасу цукрового заводу достатньо бригади з трьох монтажників. Період монтажу залізобетонного каркасу склав всього лише 2,5 місяці.

 

 

 

 

Разом з тим монтаж залізобетонних конструкцій відбувався паралельно з встановленням обладнання для переробки сировини. Це значно пришвидшує момент введення заводу в експлуатацію.

На сьогоднішній день збірні залізобетонні конструкції є оптимальним варіантом для будівництва виробничих приміщень, а також будівель сільськогосподарської промисловості.

Технічний каталог продукції можна переглянути за посиланням: Продукція